Menu

Inschrijven

Inschrijfformulier


Heeft u een cursus gevonden? Of heeft u nog vragen met betrekking tot de cursussen. Neem dan contact op via de mail met inschrijven@kcweert.com. Wij beantwoorden uw mail en sturen u desgewenst een inschrijfformulier toe.

Naam cursus Niveau Min. leeftijd hond Aantal lessen/afsluiting Kosten
puppycursus starter/puppy max 6 maanden bij aanvang cursus 12 lessen van 45 minuten + afsluitende spel-les € 61,50
Gehoorzame hond beginners niveau 1 6 maanden 14 lessen van 1 uur + afsluitend clubexamen € 66,00
Gehoorzame hond gevorderden niveau 2 12 maanden 14 lessen van 1 uur + afsluitend clubexamen € 56,50
Motivatie en Recallers basis/niveau 1 nvt 14 lessen van 1 uur incl. speciale afsluitingsles € 56,50

De lessen worden gegeven door onze gediplomeerde instructeurs

Tijd en plaats


Deze cursussen vinden plaats op de zaterdagmorgen (tussen 9.00 - 11.15 uur) op het terrein van Restaurant - Speeltuin - Kinderboerderij Van Horne Hoeve in Weert (tegenover bungalowpark Weerterbergen), Trancheeweg 22, 6002 ST te Weert (0495-587591). Het voorjaarsseizoen start februari/maart en het najaarsseizoen start augustus/september.

Kosten


Bij de Puppycursus zit een speeltje, deze is inclusief!!! Bij Gehoorzame Hond Beginners zit een theorieboekje inclusief!!! De in de tabel vermelde prijs is incl. lidmaatschap van € 10,00. Wanneer u stopt met het volgen van de lessen wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengt. Tot minimaal 1 maand voor het einde van het kalenderjaar kunt u uw lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar penningmeester@kcweert.com Volgt u zowel het 1ste als het 2de uur les (evt. met andere hond. bijv. Puppy + M&R) dan hoeft u maar 1 x € 10,00 lidmaatschap te betalen.

Minimum leeftijd begeleider


Kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene bij de les aanwezig zijn en meekijken. De instructeur zal hen waar mogelijk bij de les betrekken.

Maximum aantal cursisten per groep


Wij hanteren een maximum aantal cursisten per groep omdat we iedereen voldoende aandacht willen kunnen schenken. Heeft u al een keuze kunnen maken, wacht dan liever niet tot vlak voor aanvang van de cursus met het afgeven van uw inschrijfformulier, want vol = vol.

Ringtraining


Naam cursus Niveau Min leeftijd hond Aantal lessen Kosten
Ringtraining Beginner/gevorderden nvt Doorlopend, met korte zomer- en winterstop € 3,00 per hond per keer
Het lidmaatschap voor 1 jaar bedraagt € 20,=